• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20963: ÅHMANS SNABBMATSRESTAURANG
  Västervik, Kalmar
  Pizzeria, Gatukök och kiosk
  Restaurang
  20963: ÅHMANS SNABBMATSRESTAURANG
  6 500 000 SEK
  Bransch: Pizzeria, Gatukök och kiosk Restaurang
  Stad: Västervik, Kalmar
  Oms: 6 000 000 SEK
  Hyra per månad: Egen fastighet
  Sittplatser: 50 inne, 50 ute
  Intresseanmälan

  Låt mig säga detta redan nu… det är inte var dag vi får ett uppdrag att hitta en köpare till ett så unikt och välskött företag. Åhmans startades 1959 och det är 3:e generationens företagare som efter en del vånda och beslutsångest valt att ändra inriktning i livet. 

  Inget lätt beslut alls, men till glädje för en eventuell ny ägare.

  Vårt företag ligger centralt i Årets Sommarstad. Västervik är en charmig stad med stor genomströmning av turister, men det är de fast boende som ger en stabil kundkrets. Åhmans behöver ingen närmare presentation egentligen. Vem har inte ätit här? 
  Ett stabilt varumärke ger även en stabil ekonomi, så även i detta fallet, trots pandemin. Kan ett företag ha immunitet mot Corona? Det verkar inte bättre, då tillströmningen av gäster varit fortsatt god. 

  Som köpare blir du din egen hyresvärd. Åhmans ligger centralt på egen mark och fastighet, allt paketerat i ett välskött AB.
  Fastighet och inventarier är fräscha och välunderhållet. Inga påtvingade investeringar för en köpare. Kundparkering finns, men även parkering för personal/ägare. Inte så vanligt kanske.

  Vi söker dig som är driven och med energi kan bevara, men även utveckla rörelsen. 

  Du ser affärsmöjligheter även i ett välmående företag.

  Du har ett nödvändigt kapital. Kanske har du familj och då är det få städer/platser som överträffar charmiga Västervik i livskvalité. 

  Du har säkert fler frågor så ring mig gärna…

  För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.
   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.