• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20970: KÄNT FISKRÖKERI I SKÅNE MED RESTAURANG
  Skåne
  Övrigt
  Restaurang
  20970: KÄNT FISKRÖKERI I SKÅNE MED RESTAURANG
  Maila mäklaren för info!
  Bransch: Övrigt Restaurang
  Stad: Skåne
  Oms: Maila mäklaren för info!
  Hyra per månad: Maila mäklaren för info!
  Intresseanmälan

  Nu har man ett ypperligt tillfälle att förvärva ett av Sydsveriges mest välbesökta fiskrökeri med dess restaurang som är till salu.
  Vi finner den 30 åriga  verksamheten på en mycket vacker plats i södra Skåne och det avser en generationsförsäljning där verksamheten har mycket god lönsamhet.
  Affären avser en generationsförsäljning av bolaget och dess varumärke som befinner sig i egna fastigheter med sol och hav från morgon till kväll.

  Ta del av prospekt genom att kontakta mäklaren.

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.