• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20979: UNIK VERKSAMHET SOM OMTOLKAR SVENSK HUSMANSKOST TILL PREMIUM STREET FOOD!
  Malmö, Skåne
  Övrigt
  Restaurang
  20979: UNIK VERKSAMHET SOM OMTOLKAR SVENSK HUSMANSKOST TILL PREMIUM STREET FOOD!
  Kontakta mäklaren
  Bransch: Övrigt Restaurang
  Stad: Malmö, Skåne
  Oms: Kontakta mäklaren
  Hyra per månad: Kontakta mäklaren
  Intresseanmälan

  Unik verksamhet som omtolkar traditionell svensk husmanskost till premium street food!

  Nordic Street Food, pionjärer i den svenska street food-världen. Konceptet där man skapat den nya nordiska gatumaten med rötter i den klassiska svenska husmanskosten. Comfort food on the go!

  Nuvarande ägare har byggt upp konceptet från grunden och utöver att man både vunnit både SM-guld och blivit Nordiska Mästare i street food har konceptet blivit nominerat i en rad olika kategorier inom den gastronomiska världen. Man har också publicerat en prisvinnande bok, The Nordic Street Food Story & Kokbok som beskriver verksamhetens tioåriga resa.

  För rätt köpare har Nordic Street Food en stor framtida potential till utveckling och expansion. Varumärkesskyddet garanterar konceptets unikitet och för den som vill ha den perfekta plattformen och göra det skandinaviska köket till något exotiskt i andra delar av världen kan Nordic Street Food etablera sig varsomhelst. Som i New York, Berlin, Köpenhamn eller till och med i lilla Eslöv eller varför inte i Tokyo?

  Konceptet bygger på att man lagar street food med nordiska rötter från grunden på lokala råvaror i säsong som produceras där konceptet är etablerat. Det nordiska köket på gatunivå som inte kostar en charterresa.

  Potentialen att vidareutveckla Nordic Street Food till ett franchise-koncept eller bli en del av en redan existerande verksamhet och därmed dennes förlängda arm med en enorm exponeringspotential. Det är bara fantasin som sätter gränserna till denna unika möjlighet. 

  För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.
   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.