• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 60196: KÄNDA MARIA CAFÉ I YSTAD
  Ystad, Skåne
  Cafe
  60196: KÄNDA MARIA CAFÉ I YSTAD
  Lämna gärna bud
  Bransch: Cafe
  Stad: Ystad, Skåne
  Oms: Ring för info!
  Hyra per månad: 26 000 SEK
  Sittplatser: 52 inne, 12 ute
  Intresseanmälan

  Anrika Maria Café mitt på torget i Ystad med anor sedan 1911 är nu till salu och som allt annat i Ystad så finns här ett stort intresse med stor efterfrågan.

  Man har idag 52 platser inomhus och 12 platser på utedelen.

  Idag är Maria Caféet en traditionell caféverksamhet med kaffe, kakor, bakelser, tårtor, bullar, smörgåstårtor och sandwichar men man har så mycket mer möjligheter att göra annat utöver detta.

  Man kan utöka sitt sortiment och på så sätt kanske även ansöka om alkoholtillstånd för att kunna servera öl och vin som förslag.

  Ystad är en mindre stad men en myllrande sommarstad fullt med turister som kommer med, bil, tåg, cykel eller färjorna från Tyskland och denna verksamhet ligger mitt i centrala Ystad. Utanför och i dess närhet finner man vanligen lätt parkeringsplatser för den bilburna.

  Öppettider måndag till fredag är 09:00-17:00, lördagar 09:00-15:00 och söndagar stängt.
  Man är idag 3 anställda med ägaren.

  Nuvarande ägare har haft rörelsen sedan 2012.

  Möjligheter till öppna tidigare och stänga senare samt tillföra nya koncept och alkoholtillstånd är några av tankarna som man lätt ser som ökade möjligheter.

  Vi söker en ny ägare med finansieringen 100% klar och vi ser gärna en liten presentation på vem man är samt beskriver ens tankar på vad man vill utveckla eller om man skall behålla verksamheten.

  Viktigt tänka på är att man får ej öppna pizzeria eller liknande här.

  Maria Café Hemsida | Maria Café Facebook

  För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.
   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.