• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 60198: CAFÉ & RESTAURANG A-LÄGE
  Åtvidaberg
  Restaurang
  Cafe
  60198: CAFÉ & RESTAURANG A-LÄGE
  500 000 SEK
  Bransch: Restaurang Cafe
  Stad: Åtvidaberg
  Oms: 3 000 000 SEK
  Hyra per månad: 25 000 SEK/MÅN inkl el
  Sittplatser: 40-50 inne, 36 ute
  Intresseanmälan

  Åtvidaberg är en expansiv och trivsam kommun med bra kommunikationer till Linköping. Ett naturligt läge med stor genomströmning av turistande gäster, men ägarna är även mån om en trogen kundkrets av lokala hungriga gäster. Att sitta på uteserveringen med  en Fikapaus, ett besök i den stora Glassbaren är populärt och inte bara av barn. Andra gäster möter gärna upp på After Work. Ja här finns något för alla.

  Åtvidaberg är även en levande och trevlig stad året runt med en stor inflyttning av familjer som söker en lugnare tillvaro, men med uppskattat pendelavstånd till storstaden Linköping. Närheten till Tjust skärgård lockar även många fast boende och passerande turister. 

  Här ligger vårt välbesökta Café & Restaurang med ett A-läge och uteservering. Café Söderteg har hittat ett framgångsrikt koncept, vilket även syns i ökande omsättning, Och detta efter endast 2-år med hårt arbete och drivkraft. Nu har Du en möjlighet att förvärva en rörelse som även i bistra tider visar en ökande omsättning. Inte så vanligt idag, enligt mig.

  Vad får Du….

  Ett inarbetat Café /Restaurang med uteservering öppet i nuläge endast 5 dagar i veckan.

  Varför sälja…

  Under de 2-år som verksamheten byggts upp tvingas ägaren av familjeskäl välja inriktning i livet, då deras andra företag fått stå tillbaka och nu kräver deras fulla uppmärksamhet. 

  Det är så livet och tillvaron kan se ut ibland, om man är lyckosam.

  Vem söker vi…

  Du är redan idag egen företagare eller drömt om ett eget “Café. Ett väl inarbetat koncept finns på plats, men möjlighet finns att sätta sin egen prägel på verksamheten. Vi tror att du är en kreativ och driven person. Du har även tillgång till ett eget större kapital.

  Kontakta mig så berättar jag mer.

  För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.
   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.