• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20966: VÄLKÄND RESTAURANG VID HAVET
  Malmö, Skåne
  Restaurang
  20966: VÄLKÄND RESTAURANG VID HAVET
  2 000 000 SEK
  Bransch: Restaurang
  Stad: Malmö, Skåne
  Oms: 6 090 000 SEK
  Hyra per månad: 43 500 SEK
  Sittplatser: 80 inne, 80 ute
  Intresseanmälan

  Välkända Restaurang Dragörkajen i Malmö med ett fantastiskt söderläge intill kajen där man har strålande sol från morgon till kväll, bättre söderläge är svårt att finna.

  Man har idag 80 platser inne och 80 platser ute som ingår i hyran och önskar man bygga ut med mer uteservering så finns här plats till många fler platser eller en ute bar på den soliga utedelen som har havet precis intill restaurangen.

  Man har en mycket hög kvalité på kök och inventarier och stora utrymmen för förvaring.

  Verksamheten är lättjobbad då man har överblick från det öppna köket och baren vilket gör man har ögonkontakt med gästerna i hela restaurangdelen samt ända ut genom det fina glaspartiet ut på uteserveringen och detta gör verksamheten lättarbetad och optimerad.

  Man har en stor nedanvåning/källare med högt i taket och modernt inrett med fina förrådsutrymme och en köksdel där man har 3 köksenheter där man kan laga mat och hålla i matlagningskurser eller teambuilding.

  I källaren finner vi även den stora Vinkällaren med plats för över 2000 flaskor och en konferensdel/vinprovningsdel för olika event.

  Utanför finner vi gott om parkeringsplatser.

  Hemsida | Facebook 

  För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.
   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.