• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • Att sälja
  Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang m.m.
  Där affären slutar börja ofta nya relationer.....
  Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling
  Sälja ditt företag?
  Lämna över till oss på
  Trade Företagsförmedling
  vi hjälper dig

  Nyhet!
  Nu är vi även Fastighetsbyrå, sälj din bostad med oss!

  Vi är specialiserade på att hjälpa företag inom hotell-, restaurang- och andra branscher att hitta rätt köpare och säkerställa en smidig överlåtelse av verksamheten. Med vår långa erfarenhet och gedigna kontaktnät kan du känna dig trygg i processen att sälja ditt företag. Våra mäklare har hög kompetens inom både vid inkråm och bolagsförsäljningar, och kommer att guida dig genom hela processen tills avtalet med köparen är klart. Kontakta oss idag för att få hjälp med att sälja ditt företag på ett professionellt och effektivt sätt. Vi är framtidens företagsmäklare och ser fram emot att hjälpa dig att nå dina försäljningsmål.

  Vår erfarenhet ska ej jämställas eller jämföras med fastighetsmäklare, då vi är företagsmäklare.

  När du anlitar oss för att sälja din verksamhet tar vi oss an en mängd praktiska detaljer och en rad övergripande uppgifter i tur och ordning. 

  • Analys och beskrivning av just din verksamhet
  • Indikation om utgångspris för försäljning baserat på aktuella marknaden
  • Marknadsföring genom alla våra kanaler i hela Sverige
  • Förhandling med eventuella spekulanter
  • Avtalsformulering, förslag till köpeavtal
  • Praktiska råd inför den nya ägarens tillträde av verksamheten
  • Hjälp med överföring av digitala tillgångar

   

  NYHET!

  Nu har vi även fastighetsmäklare på plats i Företaget vilket innebär att vi kan även hjälpa er att sälja eller köpa

  • Hus
  • Bostadsrätt
  • Eller annan fastighet

   

  Ring 020 - 21 30 40 eller kontakta oss för ett förmånligt arvode och naturligtvis en villkorslös och kostnadsfri värdering av er bostad!

  Kontakta oss
  För- och Efternamn *
  Telefon kontorstid, Mobil *
  E-post *
  Ort *
  Företagsnamn:
  Orgnr:
  Eventuella kommentarer
  Vad vill du ha hjälp med? *
  Typ av verksamhet/Objekt
  Hotell / Camping / B&B
  Restaurang / Gatukök / Pizzeria
  Café / Bageri
  Hus / Bostadsrätt / Fastighet
  Pub / Nattklubb
  Övrigt
  Vilken tid på dagen vill du helst bli kontaktad?
  9-12
  12-16
  16-20
  Vi arbetar med full sekretess och inga uppgifter eller namn lämnas ut vid kontakt med oss.
  ​Detta formulär är helt villkorslöst, kravlöst och medför inga som helst kostnader eller offentlighet.
  Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi ser detta!
  Att sälja är ett stort steg men bara lugn, vi finns där för dig.

  Vi på Trade Företagsförmedling förstår att en affärsöverlåtelse är en komplex process som kräver omsorgsfull planering och noggrannhet. Genom vårt långvariga samarbete med både köpare och säljare har vi utvecklat en djup förståelse för branschen och dess behov. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och förväntningar, för att kunna matcha dig med den perfekta affärspartnern.

   

  Vårt fokus ligger alltid på att skapa en win-win-situation för både köpare och säljare. Vi arbetar proaktivt för att hitta de bästa affärsmöjligheterna för dig och arbetar för att säkerställa en smidig övergång från säljare till köpare. Vi tror på öppenhet och transparent kommunikation genom hela processen, för att skapa en känsla av förtroende och trygghet hos båda parter.

   

  Oavsett om du är en erfaren entreprenör eller en förstagångsköpare kan du lita på att Trade Företagsförmedling är med dig varje steg på vägen. Vår expertis och erfarenhet kommer att guida dig genom affärsförmedlingsprocessen, så att du kan fokusera på att driva ditt nya företag framåt.

   

  Kontakta Trade Företagsförmedling idag för att diskutera dina affärsbehov och hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt affärspartner för din nästa affärsöverlåtelse inom Hotell och Restaurang. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att skapa en framgångsrik och lönsam affär!


  Oavsett var du befinner dig idag kan vi på Trade Företagsförmedling stå till tjänst. Vi erbjuder trygghet genom hela processen, både för dig som ska köpa ett företag och för dig som ska sälja, så båda parter blir nöjda. Med 30 år i branschen och ett stort nät av kontakter levererar vi mycket marknadskraftiga tjänster. 

  Du som går i tankar på att köpa ett befintligt företag vet att du står inför en spännande livsförändring, men är också beredd att göra en stor investering.
  Trade Företagsförmedling har lång erfarenhet av att föra samman rätt köpare och säljare, och därmed lägga grunden för en väl genomförd affär. Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang.

  “Där affären slutar börja ofta nya relationer.”

   

  Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

   

  Vi sköter din företagsförsäljning medans du fortsätter med verksamheten under försäljningen, utan avbrott.

  Ett tecknat förmedlingsuppdrag med oss så ingår alltid ett av Sveriges bredaste marknadsföringsstöd via olika medier. I dagens tekniska samhälle sker den mesta annonseringen digitalt men press kan förekomma i vissa framstående bransch tidningar för aktuellt objekt. Då vi marknadsför oss på samtliga företagsplattformar i Sverige så erbjuder vi en bred och rikstäckande möjlighet till köpare av våra verksamheter till salu. Det plattformar vi i dagsläget har avtal med är:

   

  Dessa är Sveriges största och mest använda sidor för kommersiella verksamheter och fastigheter inom vår bransch. Vi använder oss även av branschtidningar, sociala medier, Google Ads och Youtube för extra vidd på vår marknadsföring. Detta gör att vi lyckas med en optimal spridning och närvaro bland våra objekt enligt baserad på 30 års erfarenhet inom företagsförmedling.

  Dessa medier har vi i dagens läge avtal med:

  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.