• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • Att köpa
  Går det tankar kring att eventuellt köpa en befintlig rörelse så är detta ett stort och viktigt beslut som påverkar din framtid, men att det är även en stor investering i både dig själv och ditt blivande eller befintliga bolag.

  Men bara lugn, vi finns där för dig....
  Vad söker du?

  Vi lotsar dig

  som vill köpa din nya verksamhet

  Välj oss för din förmedling!

  Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter.

  Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på förmedlingar i hela Sverige.

  Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven.

   

  Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare!

   

  Ni kanske redan idag äger ett eller flera företag och har ni tidigare gjort ett köp eller kanske en försäljning av ett tidigare företag?

   

  Kanske är detta ditt första köp?

   

  Det är mycket att tänka på när man ska köpa. Vad innebär det att köpa en befintlig rörelse eller kanske implementera ditt eget existerande varumärke i det ni ska köpa?

   

  Många frågor och såklart så hjälper Trade Företagsförmedling er med alla dessa svar på era tankar kring ett eventuellt köp. Vår ambition är att både köpare som säljare ska vara trygga och nöjda med sitt förvärv. Vår styrka ligger i flera års kompetens och en kraftig modern marknadsföring kring objekten. Samt starka och kunniga företagsmäklare som står till förfogande.

   

  Intresseanmälan för objekt
  Ange ditt namn
  Ange ditt telefonnummer
  E-post
  Vad skulle du vilja köpa?
  Meddelande
  Tack för att du har valt oss för ett eventuell förvärv, vi återkommer till dig så fort vi kan.
  Köpa en befintligt rörelse - hitta rätt och gör en god affär

  Du som går i tankar på att kanske köpa en befintligt verksamhet vet att du står inför en spännande och utmanande livsutveckling.

   

  MEN DU ÄR OCKSÅ BEREDD ATT GÖRA EN STOR INVESTERING.

  Som väletablerat företagsmäklarföretag på marknaden får Trade Företagsförmedling in flera objekt i månaden. Det innebär att om ni är ute efter att förvärva ett hotell, en restaurang eller annan typ av verksamhet har ni stor möjlighet att snabbt finna det ni söker hos oss.

   

  Håll även utskick efter vårt nyhetsbrev med alla våra senaste objekt direkt in i inkorgen. 

  Registrera dig nu! #vsots2022

   

  Exempel från vårt digitala interaktiva utskick vsots2022  som skickas ut via nyhetsbrevet.

  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.