• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • Att köpa
  Går det tankar kring att eventuellt köpa en befintlig rörelse så är detta ett stort och viktigt beslut som påverkar din framtid, men att det är även en stor investering i både dig själv och ditt blivande eller befintliga bolag.

  Men bara lugn, vi finns där för dig....

  Trade Företagsförmedling är en ledande företagsmäklarfirma inom Hotell- och Restaurang verksamheter i Sverige. Med över 300 framgångsrika företagsförmedlingar de senaste 5 åren, har vi nu utökat våra tjänster till att även erbjuda fastighetsförmedling av bostäder över hela landet.

   

  Vi förstår att framtiden kräver erfarna och kunniga företagsmäklare, och vi sätter stor vikt på att möta och överträffa kundernas behov. Vårt mål är att bli framtidens företagsmäklare, och vi arbetar hårt varje dag för att uppnå detta.

   

  Oavsett om du redan äger ett eller flera företag, nyligen har köpt eller sålt ett företag, eller om detta är ditt första köp, hjälper vi dig genom hela processen. Att köpa en befintlig rörelse eller implementera ditt eget varumärke i en ny verksamhet kan vara komplicerat, men våra erfarna företagsmäklare finns där för att besvara alla dina frågor och göra processen smidig för dig.

   

  Vår ambition är att både köpare och säljare ska känna sig trygga och nöjda med sina affärer. Med vår långa erfarenhet och modern marknadsföring av objekten har vi stora framgångar. Våra dedikerade och kunniga företagsmäklare finns alltid tillgängliga för att hjälpa till och guida dig genom hela processen.

   

  Intresseanmälan för objekt
  Ange ditt namn
  Ange ditt telefonnummer
  E-post
  Vad skulle du vilja köpa?
  Meddelande
  Tack för att du har valt oss för ett eventuell förvärv, vi återkommer till dig så fort vi kan.
  Köpa en befintligt rörelse - hitta rätt och gör en god affär

  Vi har ett stort utbud av befintliga företag till salu och våra erfarna mäklare hjälper er gärna att hitta rätt objekt. Vi förstår att det är en stor investering och vi arbetar hårt för att säkerställa att ni får valuta för pengarna.

   

  Vår process innefattar att noggrant granska varje objekt för att säkerställa att det är en lönsam affär och att det finns potential för tillväxt och utveckling. Vi tar även hänsyn till era önskemål och krav för att matcha er med rätt verksamhet.

   

  När ni köper en befintlig verksamhet får ni fördelen av att den redan har etablerade kundrelationer, varumärke och en fungerande organisation. Det ger er möjlighet att direkt fortsätta driva och utveckla verksamheten utan att behöva starta från scratch.

   

  Vi erbjuder också en omfattande rådgivning och stöd under hela processen, från inledande förhandlingar till avtalsskrivning och överlåtelse. Vårt mål är att göra köpupplevelsen så smidig och trygg som möjligt för er som köpare.

   

  Så om ni går i tankar på att köpa en befintlig verksamhet, varför inte vända er till Trade Företagsförmedling? Vi har lång erfarenhet och kunskap inom branschen och hjälper er gärna att hitta er nästa spännande livsutveckling. Kontakta oss idag för att få mer information och boka ett möte.

   

  Håll även utskick efter vårt nyhetsbrev med alla våra senaste objekt direkt in i inkorgen. 

  Registrera dig nu!

  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.