• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • Våra mäklare
  Vårt team kännetecknas av en grupp yrkesverksamma med passion och kärlek till vårt arbete som har de olika kompetenser som är nödvändiga för extraordinär företagsförmedling och kundkännedom.
  filtrera efter region/stad:
  Välj
  Din stad med omnejd
  Malmö
  Alisa Björck
  MINA OBJEKT

  Administration | Reg. Fastighetsmäklare

  Alisa är verksam i Malmö och Skåne. Står mycket för det administrativa inom Trade Företagsförmedling och konsulterar företagsmäklare och är stöd för det försäljningsuppdrag.
  Malmö
  Enrico Björck
  MINA OBJEKT

  Marknad

  Enrico står för all marknadsföring och produktion av marknadsmaterial för Trade Företagsförmedling. Bidrar även stort stöd till annonsering av objekt till alla våra företagsmäklare. Löpande underhåll av hemsidan, sociala medier och all extern annonsering, press m.m.
  Skåne
  John Eriksson
  MINA OBJEKT

  Företagsmäklare

  John är verksam i hela Sverige när det gäller förmedling av objekt på Trade Företagsförmedling. John är även verksam som affärsutvecklare med fokus på verksamhetsutveckling och allmänna juridiska och ekonomiska frågor. Utöver ett stort nätverk har han god kännedom om olika branscher såsom transport, spedition, bygg, hotell (utomlands) och restauranger.
  Sydvästra Sverige
  Fredrik Andersson
  MINA OBJEKT

  Företagsmäklare

  Fredrik är verksam i hela Skåne och lite därtill när det gäller förmedling av objekt på Trade Företagsförmedling. Han är driven, kunnig och målmedveten inom företagsmäkleri och har ett expansivt kundunderlag till sitt förfogande.
  Norra Sverige
  Olle Bergström
  MINA OBJEKT

  Företagsmäklare

  Olle verkar i stort sett hela norra Sverige med sin kunskap, erfarenhet och fast besluten inom företagsförmedling. Han har god kännedom av den norra marknaden och ett gediget kundunderlag med många verksamma personer inom hotell och restaurang branschen.
  Sydöstra Sverige
  Mikael Rehnman
  MINA OBJEKT

  Företagsmäklare | Reg. Fastighetsmäklare

  Mikael håller till med i Sydöstra Sverige där han har full koll på marknaden. Mikael är även verksam som fastighetsmäklare och detta gör att han besitter en väl tilltagen kunskap om branschen och dess betydelse.
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.