• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20969: PÅ BÄSTA STÄLLE I HÖLLVIKEN
  Höllviken, Skåne
  Restaurang
  20969: PÅ BÄSTA STÄLLE I HÖLLVIKEN
  600 000 SEK
  Bransch: Restaurang
  Stad: Höllviken, Skåne
  Oms: Ring för info
  Hyra per månad: 38 982 SEK
  Sittplatser: 35 inne, 100 ute
  Intresseanmälan

  Med havsutsikt och stor tomt mitt i centrala Höllviken finner vi Lycky Diner som serverar klassiska American Diners. 

  Man har en topputrustad restaurang med bästa köket och dess faciliteter på bästa plats. I hyran ingår fastighetsskatt, vatten, till och frånluftsventilation samt rumskyla. Inne finner vi 35–40 platser och man har både en restaurangdel och en take-away del som är byggd för stora flöden. Önskar man sitta i baren har man plats för det med, se bilderna. 

  Man har en stor ute del som kan utvecklas med aktiviteter för gästerna eller för mer sittplatser. Höllviken är ett året runt samhälle med mycket bra kundunderlag hela året men blir än större under sommarmånaderna med dess turister. 

  Vi har 8–10 olika restauranger inom en radie på 200 meter vilket säger en hel del om efterfrågan. Stället är byggt för ett Burgerplace och man har enorm kapacitet i fastigheten med extremt bra ventilation och kraft in i fastigheten. 

  Fina utrymmen för personalen och lagerutrymmen samt fin miljö för gästerna. Man har egna parkeringsplatser samt 100 talet utanför. Man ligger bredvid busstorget vilket ger friheten att ta sig hit eller härifrån fler gånger i timmen. Man har cykelbanor bredvid och en stor park utanför och 150 meter till fantastiska strand och solnedgång. 

  Platsen är byggd för en verksamhet som har flöden som omsätter minst 10–12 miljoner/årligen.

  Se mer på

  Hemsida | Facebook 

  För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.
   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.