• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20986: MATFABRIKEN MALMÖ "PRISSÄNKT!"
  Malmö, Skåne
  Övrigt
  Restaurang
  20986: MATFABRIKEN MALMÖ "PRISSÄNKT!"
  Kontakta mäklaren
  Bransch: Övrigt Restaurang
  Stad: Malmö, Skåne
  Oms: 7 450 000 SEK
  Hyra per månad: 40 633 SEK
  Sittplatser: 20 st inne och 50 st ute
  Intresseanmälan

  Nu har man chansen att förvärva fantastiskt trevliga Matfabriken på Isbergsgatan 3 Malmö i Dockan. I ett mycket expansivt område med hotell och bostäder.

  Bland allt myller av folk och företag så erbjuder man delikatesser, färdiglagade måltider, sallader och smörrebröd utöver livsmedelsutbudet och paketutlämning, Matfabriken har det mesta.

  Här kan man lämna in eller hämta ut sina paket genom de olika levernatörerna eller sätta sig där inne i serveringen eller på uteserveringen för att avnjuta en god kopp kaffe eller en av de populära måltiderna som erbjuds.

  Inne i butiken har vi en fullskallig snabbmatsrestaurang med serveringsdiskar, man har paketutlämning och ett stort sortiment av livsmedel och en hel del delikatessvaror som är väldigt populära.

  Man har ägt verksamheten sedan 2007 och ser nu fram emot att lämna över stafettpinnen till nästa ägare som får vidareutveckla verksamheten.

  Alla tillstånd är intakta och det finns stora möjligheter till att vidareutveckla denna verksamhet till nästa steg.

  Sittplatser Inne 20 st och ute 50 st.

   

  Öppettider

  Måndag-Fredag 07:00-19:00

  Lördag-Söndag 10:00-15:00

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.