• Våra mäklare
  • Kontakt
  • Objektkartan
  • 20989: RESTAURANG I STORT UTVECKLINGSOMRÅDE
    Löddeköpinge, Kävlinge, Skåne
    Restaurang
    20989: RESTAURANG I STORT UTVECKLINGSOMRÅDE
    För pris kontakta mäklaren
    Bransch: Restaurang
    Stad: Löddeköpinge, Kävlinge, Skåne
    Oms: 7 200 000 SEK
    Hyra per månad: 40 000 SEK
    Sittplatser: 50 st
    Intresseanmälan

    Verksamheten är fin och det är en välbesökt restaurang med stort kök och hög standard.

    Ägaren söker en köpare som kan fortsätta vidareutveckla verksamheten och ta över stafettpinnen.

    Ägaren skall varva ner och söker rätt köpare där man är villig att stötta den nya ägaren med att integrera dem med nuvarande kunder och nya, leverantörer och samarbeten samt lära ut alla recept.

    Restaurangen har idag minst 50 platser med stora fönsterpartier mot solen i väster så man har sol hela dagen och utanför kan man vidareutveckla med uteservering.

    Verksamheten ligger i ett högtrafikerat område med villaområde och många företag som grannar, utanför passerar hela tiden bilar privatpersoner.

    Kommunikationen är mycket bra med många parkeringsplatser precis utanför, eller så kommer man gående, med buss eller på cykel.

    Öppettider Måndag till Fredag 10:00-18:00 och lördagar har man 10:00-15:00, såklart kan man utöka öppettiderna och köra mer kvällar om man önskar det för få in den gästen med.

    Man serverar alkohol och alla andra tillstånd är intakta.

    Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

     

    Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

     

    Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

     

    Namn
    Telefonnummer
    E-post
    Meddelande
    Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
    Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.