• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20992: RESTAURANG MITT I CITY
  Malmö, Skåne
  Restaurang
  20992: RESTAURANG MITT I CITY
  1 500 000 SEK
  Bransch: Restaurang
  Stad: Malmö, Skåne
  Oms: 6 000 000 SEK
  Hyra per månad: 29 000 SEK
  Sittplatser: 90 inne och 16 ute
  Intresseanmälan

  Mitt i centrala Malmö med flertalet restauranger i dess omgivning finner vi en häftigt inredd och nyrenoverad restaurang med högt i tak och härlig miljö med stora fönster.

  Här har man plats för minst 90 sittande och man kan utveckla sitt koncept och tex jobba mer med Bar, klubb eller bara fler sittande gäster och fortsätta jobba med restauranggästerna.

  Köket är bra och man har fin kontakt med gästerna.

  Man har idag öppet Tisdagar till Lördagar mellan 17:00 - 24:00

  Alla tillstånd är intakta.

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.