• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20995: LÖNSAM RESTAURANG I SKÅNE
  Skåne
  Restaurang
  20995: LÖNSAM RESTAURANG I SKÅNE
  3 250 000 SEK
  Bransch: Restaurang
  Stad: Skåne
  Oms: 10 000 000 SEK
  Hyra per månad: 18 200 SEK
  Sittplatser: 80 inne, 44 ute
  Intresseanmälan

  “Denna verksamhet har endast öppet 40 timmar i veckan, inga luncher och är stängt på måndagar - perfekt för den som vill ha en balanserad arbetsvecka. Trots tuffa tider omsatte man hela 1 049 983 kr under mars månad. Med en stabil kundkrets och ett bra läge är det här ett unikt tillfälle att ta över och fortsätta utveckla denna lönsamma verksamhet.”

  Beläget intill en välbesökt järnvägsstation, upptäcker vi denna högavkastande verksamhet som genererar betydande vinster och håller en mycket hög standard.

  Här erbjuds en rymlig restaurang och en elegant uteservering med en omsorgsfullt byggd pergola, vilket möjliggör njutbara stunder oavsett väderlek.

  Verksamheten har korta öppettider från 16:00 till 22:00, tisdag till fredag, samt på lördagar och söndagar från 13:00 till 22:00.

  För att ta del av ytterligare information och prospekt ber vi dig att kontakta fredrik@tradeforetagsformedling.se direkt.

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.