• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20997: STOR RESTAURANG I CITY MED HÖG KVALITÉ
  Malmö, Skåne
  Restaurang
  20997: STOR RESTAURANG I CITY MED HÖG KVALITÉ
  4 000 000 SEK
  Bransch: Restaurang
  Stad: Malmö, Skåne
  Oms: 10 000 000 SEK
  Hyra per månad: Kontakta mäklaren
  Sittplatser: 130 inne, 100 ute
  Intresseanmälan

  Fantastisk restaurang i centrala Malmö! 

  Med sitt perfekta läge och närhet till hotell, affärer och det pulserande stadslivet, är det verkligen en drömplats för alla restaurangälskare.

  Här kan du njuta av god mat och dryck på en av stadens största restauranger. Med fullständiga rättigheter och alla nödvändiga tillstånd på plats, är allt redo för en smidig överlåtelse av verksamheten i bolagsform.

  Oavsett om du är en erfaren restaurangägare som vill utöka din verksamhet eller en ny entreprenör som drömmer om att starta upp något nytt, är detta en unik möjlighet som inte bör missas.

  Kontakta mäklaren för mer information och få tillgång till prospektet för detta spännande objekt. Vi ser fram emot att välkomna dig till din framtida restaurang i centrala Malmö!

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.