• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 20999: MITT PÅ MARIATORGET I HELSINGBORG MED UTESERVERING
  Helsingborg, Skåne
  Restaurang
  20999: MITT PÅ MARIATORGET I HELSINGBORG MED UTESERVERING
  Kontakta mäklaren
  Bransch: Restaurang
  Stad: Helsingborg, Skåne
  Oms: 4 000 000 SEK
  Hyra per månad: 24 000 SEK
  Sittplatser: 35 inne och 35 ute
  Intresseanmälan

  På absolut bästa läge i vimlet av Helsingborgs kärna så finner vi denna mycket fina möjlighet för att ta över verksamheten och skapa sitt koncept som, bar, restaurang eller café.

  Det finns stor potential för den som vill ta över och utveckla verksamheten ytterligare. Med sitt centrala läge och goda förutsättningar är det här en unik möjlighet att skapa något eget och locka både lokalbefolkning och turister.

  Möjligheten att skapa sitt eget koncept gör det möjligt att skapa en unik atmosfär och locka olika typer av gäster. Med de redan etablerade tillstånden och den förmånliga hyran är det en bra start för den som vill driva en framgångsrik verksamhet.

  Så om du drömmer om att äga och driva din egen restaurang, bar eller café i hjärtat av Helsingborgs kärna, ta chansen och ta över denna fina möjlighet att skapa något eget och unikt i en av stadens mest livliga områden.

  Varumärket ingår ej i hyran.

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.