• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 40142: LADDSTOPPET SIBYLLA GRILLKÖK
  Överum, Västervik, Kalmar
  Pizzeria, Gatukök och kiosk
  Restaurang
  40142: LADDSTOPPET SIBYLLA GRILLKÖK
  Kontakta mäklaren
  Bransch: Pizzeria, Gatukök och kiosk Restaurang
  Stad: Överum, Västervik, Kalmar
  Oms: Över 2 Miljoner
  Hyra per månad: Egen fastighet
  Sittplatser: 30 inne, 32 ute
  Intresseanmälan

  Perfekt beläget utmed trafikerad riksväg mellan Linköping och Skärgården/Loftahammar/Västervikårets sommarstad där många Linköpingsbor har fritidshus eller segelbåt, men även det omvända för vanligt folk som vill ha storstadskänsla i Linköping, pendla till jobbet etcetera. 

  En stor genomströmning av folk med bil ger vår Snabbmatsrestaurang/Sibylla Grillkök ett naturligt flöde av gäster, förutom de lokala gästerna. Laddstoppet / Sibylla Grillkök har haft 4-ägare sedan 1950-talet, men på senare år fört en tynande tillvaro då verksamheten saknat kreativ omsorg. 

  Fastighet/rörelse köptes av en lokalt förankrad Entreprenör, som mellan egna olika projekt, totalrenoverat Fastighet/Inventarier och tillfört rörelsen en välbehövlig uppdatering och modern inriktning. Från och med mars 2024 utökas Laddstoppet till Sibylla Grillkök, ett beslut som kommer att ge en bredare kundkrets.

  Laddstoppet har inplanerade laddstolpar som skall installeras, regionens enda snabbladdning kommer att placera Laddstoppet på alla kartor för Elbilar. Detta har dock tillfälligt fått ställas på Paus, då bidragen till laddinstallationer är under översyn.

  Vad får Du…. en hel del menar jag. Ett växande kundunderlag utan påtvingade investeringar om du inte själv väljer detta. Möjlighet att i en framtid bygga ut fastigheten? Du blir din egen hyresvärd Du avgör själv din arbetsinsats allt placerat i en trevlig region.

  Vem är Du…. Du har ett visst eget kapital, inte rädd för att hugga i. Du är en driven person, kanske med familj? Du är möjligen egen företagare eller INTE, men du söker i alla fall en förändrad Livsstil, där Du styr din egen vardag…

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.