• Våra mäklare
 • Kontakt
 • Objektkartan
 • 80194: SKÖNHETSSALONG MED UTVECKLINGSPOTENTIAL
  Malmö, Skåne
  Övrigt
  80194: SKÖNHETSSALONG MED UTVECKLINGSPOTENTIAL
  Kontakta mäklaren
  Bransch: Övrigt
  Stad: Malmö, Skåne
  Oms: 1 000 000 SEK
  Hyra per månad: 17 500 SEK
  Behandlinsgrum: 5
  Intresseanmälan

  Är du massör, hudterapeut eller akupunktör och söker en redan etablerat verksamhet inom din bransch?

  Här är möjligheten att köpa färdigt AB inom din bransch alternativt en inkråmsaffär. Lokalen som ligger centralt idag är mysigt inrett och utöver reception finns här 5 behandlingsrum och ytterligare ett rum som fungerar som lager. Utöver att du köper verksamheten med allt lösöre ingår det kassa- och bokningssystem, professionell skapad hemsida. Samt ett inarbetat varumärke. Vi söker seriösa spekulanter till denna verksamhet som säljs pga nuvarande ägare skall vara verksam utomlands.

  Länk till hemsida: Prana Healing Hearts

  Vi sätter stor vikt vid att skydda säljarens integritet och arbetar för att underlätta en smidig och professionell försäljningsprocess. Genom att hålla all kommunikation genom företagsmäklaren säkerställer vi att nödvändig information delas korrekt och att eventuella förfrågningar hanteras på ett effektivt sätt.

   

  Tveka inte att kontakta den ansvarige företagsmäklaren om du har frågor eller vill boka en visning av objektet. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att du får den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

   

  Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig med ditt intresse för detta objekt. Vänligen respektera säljarens önskemål och kontakta endast företagsmäklaren för all kommunikation angående försäljningen.

   

  Namn
  Telefonnummer
  E-post
  Meddelande
  Tack för visat intresse för objektet! Vi återkommer så fort vi ser detta!
  Denna sida använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Läs mer om hur vi använder cookies.